zeloqis.blogg.se

Veterinärbesiktning

Publicerad 2013-11-26 21:16:42 i Allmänt

Idag har vi varit och besiktigat, vaccinerat, chipmärkt och tagit blodprov till premumestudien på alla valparna. 
Det gick jättebra, utan anmärkning på alla!!
Zelda behövde oxå vaccineras så hon var med. Hon fick massa beröm av veterinären för att hon var så lugn och trygg. Hon sa även att valparna hade fina huvuden. Jätteroligt!!
 
Tusen tack till Achilles blivande matte som följde med och hjälpte till!
 
 

Kommentarer

Postat av: Carin

Publicerad 2013-11-26 21:22:39

Grattis till friska och härliga valpar. Var var du någonstans och vad är "premumestudien" för något?

Svar: Tack!! Jag skrev fel på en bokstav, den heter Premune. http://www.premune.com/news/81-foersta-valparna-har-behandlats-i-vaerldsunik-studie-foer-att-foerebygga-allergi- Finns att läsa om här :)
Fanny

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fanny

Jag heter Fanny, är 34 år gammal och bosatt i Tullinge, söder om Stockholm. I slutet av 2012 registrerades mitt kennelnamn Zeloqi's (uttalas Selockis) och jag kommer att föda upp Staffar i liten skala i hemmiljö. Mitt mål är att föda upp rastypiska, sunda och mentalt stabila familjehundar. Jag har alltid haft ett stort djurintresse och har haft gerbiler, tamråttor, kaniner, marsvin, majsormar och katter. Min första hund köpte jag när jag var 12 år gammal. En svart 5-årig mellanpudeltik som hette Mary. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning. Hon blev 11 år gammal. När jag var femton köpte jag 1 ½ åriga pinschertiken Norpan. Hon betydde otroligt mycket för mig och var med mig överallt. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning tillsammans. Hon avled i november 2008 pga. juvertumörer och njurproblem. Kort därefter skaffade jag och min dåvarande sambo vår första staffe, Zelda. Hon är idag snart 10 år gammal och mamma till A, C och D-kullen. I den här bloggen kommer jag att lägga upp bilder på hundarna, planerade och födda kullar, samt utställningsresultat m.m Har du frågor, eller är intresserad av en valp från mig, kontakta mig på Zeloqis@hotmail.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela