zeloqis.blogg.se

Lycka till i era nya familjer!!

Publicerad 2013-11-28 21:36:23 i Allmänt

Idag åkte All Star Achilles, Aston Martin och Angel till sina nya familjer. Det är jättetomt och känns konstigt, men det ska bli så kul att följa deras utveckling i sina nya hem, som jag tror de kommer att trivas toppenbra i :)
 
 

Veterinärbesiktning

Publicerad 2013-11-26 21:16:42 i Allmänt

Idag har vi varit och besiktigat, vaccinerat, chipmärkt och tagit blodprov till premumestudien på alla valparna. 
Det gick jättebra, utan anmärkning på alla!!
Zelda behövde oxå vaccineras så hon var med. Hon fick massa beröm av veterinären för att hon var så lugn och trygg. Hon sa även att valparna hade fina huvuden. Jätteroligt!!
 
Tusen tack till Achilles blivande matte som följde med och hjälpte till!
 
 

Stå-bilder 7 veckor

Publicerad 2013-11-20 22:17:00 i Allmänt

Achilles är måttligt road ;)
Awesome
Angel, "Stella"
En till på Achilles, den blev lite bättre :)
Amy
Aston, "Sune"
Anakin, "Zacke"
 
RIP Arrow, som fick somna in igår :'(

Utomhus

Publicerad 2013-11-18 10:38:07 i Allmänt

Idag har valparna varit ute för andra gången. De tycker det är jätteroligt! Det är dock inte så lätt att få till bra bilder på dom längre, eftersom de max är still i en halv sekund, de nästan hela tiden hänger i mina byxben, eller befinner sig en dm från mina fötter, attackerar både mig och kameran om jag sitter på huk... och dessutom så har objektivet till kameran pajat. Det hänger sig hela tiden. Så irriterande!!!
 
 

Mysvoffar

Publicerad 2013-11-14 17:10:00 i Allmänt

Jag satt på golvet, då kom Achilles och lade sig i mitt knä. Sen kom det tre valpar till och lade sig och alla somnade. Bland det gulligaste jag varit med om. Jag älskar att ha valpar, det är helt underbart!
 

Utställning!

Publicerad 2013-11-10 22:40:43 i Allmänt

Igår var jag på utställning i Sollentuna. Ingen av mina hundar var anmälda, utan jag var bara där och tittade och fotade lite.
 
Gigolos son, Zigge, Kronsäter's Lyckträff, som är halvbror till Zeldas valpar slog till och blev Bästa junior med Cert, Bäst i rasen, Best In Show Junior, samt Best In Show-4.
 
Jag fick äran att passa honom en stund när Rosemary, hans ägare hämtade sin bil och han är inte bara snygg utan har ett supermysigt temperament också. Så lugn och trygg, men samtidigt lekfull kille. Rosemary föder upp såå fina och mentalt stabila hundar, hon är lite av min idol inom staffevärlden :) Jag är så glad att jag fick låna hennes Gigolo till Zelda.
 
 

Loppan verkar gå tom igen.

Publicerad 2013-11-08 20:17:00 i Allmänt

Idag var jag och gjorde ett ultraljud på Loppan, eftersom jag inte tycker att hon ser dräktig ut. Tyvärr så verkar det som att hon går tom, igen :( :( :(
 
Veterinären såg någonting som såg ut som små fosterblåsor, men han tyckte att hon såg ut att vara i 3:e veckan och inte 6:e veckan, för man såg inga skelett, som man borde se vid det här laget.
 
Jag ska göra ett nytt ultraljud om en vecka, eventuellt så väntar jag ytterligare några dagar och tar en röntgenbild istället, för att vara helt säker.
 
Tyvärr så tror jag ju inte att det finns några valpar där inne, men jag hoppas verkligen att det gör det.
 
Bilderna är tagna igår, dygn 40

Stå-bilder nu igen!

Publicerad 2013-11-08 18:36:00 i Allmänt

De som inte tyckte det var nåt roligt behövde inte vara med så länge, så de är det bara nån bild på.
 
Anakin är jätteduktig!!
Stella var trött idag...
Achilles tycker inte om att bli uppställd.
Arrow är en riktig stjärna!
Aston tycker det är sådär att stå fint.
Awesome med awesome huvud :)
Gunghästen Amy ;)
 

Vila i frid, Amor

Publicerad 2013-11-04 16:13:00 i Allmänt

I torsdags fick lilla Amor tyvärr lämna oss. Han hade ett väldigt ovanligt fel på sin matstrupe, (veterinären som röntgade honom hade inte sett detta på 20 år) som gjorde att han inte fick i sig maten han åt, utan spydde upp allt.
Det fanns inget annat att göra än att låta honom somna in :(
 
Jag frågade veterinären om detta var något ärfligt, men det var det som tur var inte.
 
Amor Vincit Omnia (Kärleken Övervinner Allt)
 
 

Om

Min profilbild

Fanny

Jag heter Fanny, är 34 år gammal och bosatt i Tullinge, söder om Stockholm. I slutet av 2012 registrerades mitt kennelnamn Zeloqi's (uttalas Selockis) och jag kommer att föda upp Staffar i liten skala i hemmiljö. Mitt mål är att föda upp rastypiska, sunda och mentalt stabila familjehundar. Jag har alltid haft ett stort djurintresse och har haft gerbiler, tamråttor, kaniner, marsvin, majsormar och katter. Min första hund köpte jag när jag var 12 år gammal. En svart 5-årig mellanpudeltik som hette Mary. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning. Hon blev 11 år gammal. När jag var femton köpte jag 1 ½ åriga pinschertiken Norpan. Hon betydde otroligt mycket för mig och var med mig överallt. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning tillsammans. Hon avled i november 2008 pga. juvertumörer och njurproblem. Kort därefter skaffade jag och min dåvarande sambo vår första staffe, Zelda. Hon är idag snart 10 år gammal och mamma till A, C och D-kullen. I den här bloggen kommer jag att lägga upp bilder på hundarna, planerade och födda kullar, samt utställningsresultat m.m Har du frågor, eller är intresserad av en valp från mig, kontakta mig på Zeloqis@hotmail.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela