zeloqis.blogg.se

Amy BIS-3

Publicerad 2014-05-03 11:30:32 i Allmänt

Förra helgen var det utställning i Västerås (Nationell). Det var 10 valpar med och Amy slog till och blev Bästa valp. Inte nog med det så placerade hon sig som 3:a i Best In Show!
 
 

Loppan är dräktig!!!

Publicerad 2014-05-02 19:38:00 i Allmänt

Vi väntar valpar runt den 11 juni, för leverans i början av augusti.
 
Mamma till valparna är SE UCH Breakeout's River Queen. Hd C/C, ED 0, HC clear, l2-hga carrier. Genomfört bph med 4:a på skott (skottfast)
 
Pappa till valparna är SE UCH Nightstaff Drop From The Tops "Flex". Hd B/C, ED 0, HC clear, l2-hga clear. Genomfört mh med 1:a på skott (skottfast)
 
Flex är en mycket trevlig hane som jag har träffat en hel del. Jag har även visat honom på utställning. Han lever i en barnfamilj tillsammans med andra hundar och djur. En väldigt okomplicerad och genomsnäll kille. Han är importerad från Norge.
 
 

Om

Min profilbild

Fanny

Jag heter Fanny, är 34 år gammal och bosatt i Tullinge, söder om Stockholm. I slutet av 2012 registrerades mitt kennelnamn Zeloqi's (uttalas Selockis) och jag kommer att föda upp Staffar i liten skala i hemmiljö. Mitt mål är att föda upp rastypiska, sunda och mentalt stabila familjehundar. Jag har alltid haft ett stort djurintresse och har haft gerbiler, tamråttor, kaniner, marsvin, majsormar och katter. Min första hund köpte jag när jag var 12 år gammal. En svart 5-årig mellanpudeltik som hette Mary. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning. Hon blev 11 år gammal. När jag var femton köpte jag 1 ½ åriga pinschertiken Norpan. Hon betydde otroligt mycket för mig och var med mig överallt. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning tillsammans. Hon avled i november 2008 pga. juvertumörer och njurproblem. Kort därefter skaffade jag och min dåvarande sambo vår första staffe, Zelda. Hon är idag snart 10 år gammal och mamma till A, C och D-kullen. I den här bloggen kommer jag att lägga upp bilder på hundarna, planerade och födda kullar, samt utställningsresultat m.m Har du frågor, eller är intresserad av en valp från mig, kontakta mig på Zeloqis@hotmail.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela