zeloqis.blogg.se

Planerad parning

Publicerad 2012-11-09 12:37:54 i Allmänt


Staffordshire Bullterrier valpar väntas i slutet av februari/början av mars efter Zelda och Hero.
 
Zelda heter i stamtavlan Shodiegun´s Märla. Hon är född 2008-10-10. Hon är röntgad med HD B och ED 0, ögonlyst UA, L2-hga och HC clear, Mh testad med 2:a på skott, utställd med R-cert och har korrekt saxbett.
Hero heter i stamtavlan Breakeout´s Charming Van Damme och är född 2008-09-10. Han är röntgad med HD C, ED 0, ögonlyst UA, L2-hga clear, utställd med 2 Cert, Cacib, R-cacib och flera R-Cert och har korrekt saxbett.
 
 

Om

Min profilbild

Fanny

Jag heter Fanny, är 34 år gammal och bosatt i Tullinge, söder om Stockholm. I slutet av 2012 registrerades mitt kennelnamn Zeloqi's (uttalas Selockis) och jag kommer att föda upp Staffar i liten skala i hemmiljö. Mitt mål är att föda upp rastypiska, sunda och mentalt stabila familjehundar. Jag har alltid haft ett stort djurintresse och har haft gerbiler, tamråttor, kaniner, marsvin, majsormar och katter. Min första hund köpte jag när jag var 12 år gammal. En svart 5-årig mellanpudeltik som hette Mary. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning. Hon blev 11 år gammal. När jag var femton köpte jag 1 ½ åriga pinschertiken Norpan. Hon betydde otroligt mycket för mig och var med mig överallt. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning tillsammans. Hon avled i november 2008 pga. juvertumörer och njurproblem. Kort därefter skaffade jag och min dåvarande sambo vår första staffe, Zelda. Hon är idag snart 10 år gammal och mamma till A, C och D-kullen. I den här bloggen kommer jag att lägga upp bilder på hundarna, planerade och födda kullar, samt utställningsresultat m.m Har du frågor, eller är intresserad av en valp från mig, kontakta mig på Zeloqis@hotmail.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela