zeloqis.blogg.se

Staffordshire bullterriervalpar väntas!

Publicerad 2013-08-21 17:00:35 i Allmänt

Zelda är parad med Gigolo, och om allt går som det ska väntar vi valpar i början av oktober.
 
Gigolo heter i stamtavlan SE Uch Kronsäter's Gigolo. Han är röntgad med Hd B, Ed 0, ögonlyst ua, l2hga och hc clear. Han är utställd med 4x BIR, BIG-4 och är Svensk utställningschampion.
 
Zelda heter Shodiegun's Märla i stamtavlan, är röntgad med Hd B, Ed 0, ögonlyst ua, l2hga och hc clear. Hon är utställd med Ck:n och R-Cert.
 
Jag tror mycket på den här kombinationen, då båda hundarna är väldigt bra i temperamentat och jag tror de kan komplettera varandra bra, utseendemässigt.
 
 
 
 
 
 

 
 

Om

Min profilbild

Fanny

Jag heter Fanny, är 34 år gammal och bosatt i Tullinge, söder om Stockholm. I slutet av 2012 registrerades mitt kennelnamn Zeloqi's (uttalas Selockis) och jag kommer att föda upp Staffar i liten skala i hemmiljö. Mitt mål är att föda upp rastypiska, sunda och mentalt stabila familjehundar. Jag har alltid haft ett stort djurintresse och har haft gerbiler, tamråttor, kaniner, marsvin, majsormar och katter. Min första hund köpte jag när jag var 12 år gammal. En svart 5-årig mellanpudeltik som hette Mary. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning. Hon blev 11 år gammal. När jag var femton köpte jag 1 ½ åriga pinschertiken Norpan. Hon betydde otroligt mycket för mig och var med mig överallt. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning tillsammans. Hon avled i november 2008 pga. juvertumörer och njurproblem. Kort därefter skaffade jag och min dåvarande sambo vår första staffe, Zelda. Hon är idag snart 10 år gammal och mamma till A, C och D-kullen. I den här bloggen kommer jag att lägga upp bilder på hundarna, planerade och födda kullar, samt utställningsresultat m.m Har du frågor, eller är intresserad av en valp från mig, kontakta mig på Zeloqis@hotmail.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela