zeloqis.blogg.se

Amys rosetter!

Publicerad 2014-06-16 12:14:58 i Allmänt

Dessa rosetter har min lilla 8 månaders tjej vunnit. Så stolt över henne, och extra kul att jag fött upp henne själv 😄
 

Amy BIS-2!!!

Publicerad 2014-06-16 11:17:18 i Allmänt

Min lilla röda gjorde det igen! För fjärde gången blev hon placerad i Best In Show (först blev hon BIR, såklart) 
Denna gången på en andra plats, på Avestas internationella utställning igår.
 
Det var hennes sista utställning i valpklass, och mitt mål och önskan var att få henne kvalificerad till Puppy of the year. Jag tror vi lyckades!!! Inte helt säker på om 2:orna lvalificerar sig, men det verkar så. Vi får se om det kommer en inbjudan i slutet av året!
 
Zelda gjorde come back i ringen med fin kritik och en härlig attityd!
 
Även Maskot var med, han fick Hp, med fin kritik och blev 2:a bästa hanvalp. Han ville inte trava, utan passade mest, annars hade det nog gått ännu bättre.
 
 
 

Nu är de här!

Publicerad 2014-06-06 11:45:07 i Allmänt

Igår kl.14.00 kom första valpen! 16.50 kom sista. Det blev två tikar och två hanar. En helsvart tik, en svartbrindle hane med ett litet vitt tecken på bröstet, en svart hane med ett vitt streck på bröstet och en svart tik med ett litet vitt tecken på bröstet. De vägde mellan 262-280 g. Väldigt jämna i vikt och storlek och helt bedårande söta! Loppan har varit såå duktig!
 

Valpar på gång!

Publicerad 2014-06-05 08:24:44 i Allmänt

Loppans temp har pendlat mellan 36,5 och 37,1 grader sen igår kväll. Nu är den på 36,6 grader och hon ligger i valplådan och skakar.
Hon har bäddat, bajsat löst och är orolig, så snart kommer nog valparna!
 

En vecka kvar!

Publicerad 2014-06-04 13:21:22 i Allmänt

Räknat från sista parningen är det nu en vecka kvar av dräktigheten. Men om man räknar från första så är det en dag! De kan alltså komma vilken dag som helst nu!!
 

Zacke och Sune

Publicerad 2014-06-03 20:24:45 i Allmänt

Jag fick även träffa Zeldas söner Zacke och Sune o helgen. De har blivit såå stora, speciellt Sune har biffat på sig galet mkt sen jag såg honom sist!
Var jättekul att träffa de och deras ägare Emmy och Malin.
 

Nordic Terrier

Publicerad 2014-06-03 20:00:07 i Allmänt

I lördags var det utställning i Eskilstuna. Amy blev för första gången utan HP.
 
Det haglade Good och Very good, så jag hade inte speciellt stora förväntningar när jag gick in med Nitro, som min kompis Ida frågade om jag ville visa åt henne.
Men det gick jättebra, han vann öppenklassen med Ck, blev nästa hane och slutligen bäst i rasen 😊
 
På söndagen var det utställning igen, den här gången i Norrköping.
Amy blev 2:a med HP, kändes helt ok, för tiken som vann var jättefin!
Jag visade även Queenie, som vann klassen (13 st) med Ck, men blev tyvärr oplacerad i bästa tik.
 
 

Hässleholm

Publicerad 2014-06-03 19:52:29 i Allmänt

18-19:e maj var det dubbelutställning i Skåne. Jag åkte dit med min kompis Anna och hennes pinschertikar, samt Amy, Flex och en juniortik som heter Queenie.
 
På lördagen var det utställning i Hörby för mig och staffarna. Det gick väkdigt bra för allihop, Amy blev BIR-valp och senare BIS-3. Flex 3:a bästa hane och Queenie blev bäst i rasen, bästa junior och BIS-4 junior!!
 
På söndagen var det skk utställning i Hässleholm. Amy blev BIR-valp, Flex 2:a bästa hane med R-Cacib och Queenie vann den stora juniorklassen (14 st) med CK och slutade som 2:a bästa tik med R-Cert.
 
 

Om

Min profilbild

Fanny

Jag heter Fanny, är 31 år gammal och bosatt i Tullinge, söder om Stockholm. I slutet av 2012 registrerades mitt kennelnamn Zeloqi's (uttalas Selockis) och jag kommer att föda upp Staffar i liten skala i hemmiljö. Mitt mål är att föda upp rastypiska, sunda och mentalt stabila familjehundar. Jag har alltid haft ett stort djurintresse och har haft gerbiler, tamråttor, kaniner, marsvin, majsormar och katter. Min första hund köpte jag när jag var 12 år gammal. En svart 5-årig mellanpudeltik som hette Mary. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning. Hon blev 11 år gammal. När jag var femton köpte jag 1 ½ åriga pinschertiken Norpan. Hon betydde otroligt mycket för mig och var med mig överallt. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning tillsammans. Hon avled i november 2008 pga. juvertumörer och njurproblem. Kort därefter skaffade jag och min dåvarande sambo vår första staffe, Zelda. Hon är idag snart 8 år gammal och mamma till A, B och D-kullen. I den här bloggen kommer jag att lägga upp bilder på hundarna, planerade och födda kullar, samt utställningsresultat m.m Har du frågor, eller är intresserad av en valp från mig, kontakta mig på Zeloqis@hotmail.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela