zeloqis.blogg.se

Amy BIS-2!!!

Publicerad 2014-06-16 11:17:18 i Allmänt

Min lilla röda gjorde det igen! För fjärde gången blev hon placerad i Best In Show (först blev hon BIR, såklart) 
Denna gången på en andra plats, på Avestas internationella utställning igår.
 
Det var hennes sista utställning i valpklass, och mitt mål och önskan var att få henne kvalificerad till Puppy of the year. Jag tror vi lyckades!!! Inte helt säker på om 2:orna lvalificerar sig, men det verkar så. Vi får se om det kommer en inbjudan i slutet av året!
 
Zelda gjorde come back i ringen med fin kritik och en härlig attityd!
 
Även Maskot var med, han fick Hp, med fin kritik och blev 2:a bästa hanvalp. Han ville inte trava, utan passade mest, annars hade det nog gått ännu bättre.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fanny

Jag heter Fanny, är 34 år gammal och bosatt i Tullinge, söder om Stockholm. I slutet av 2012 registrerades mitt kennelnamn Zeloqi's (uttalas Selockis) och jag kommer att föda upp Staffar i liten skala i hemmiljö. Mitt mål är att föda upp rastypiska, sunda och mentalt stabila familjehundar. Jag har alltid haft ett stort djurintresse och har haft gerbiler, tamråttor, kaniner, marsvin, majsormar och katter. Min första hund köpte jag när jag var 12 år gammal. En svart 5-årig mellanpudeltik som hette Mary. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning. Hon blev 11 år gammal. När jag var femton köpte jag 1 ½ åriga pinschertiken Norpan. Hon betydde otroligt mycket för mig och var med mig överallt. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning tillsammans. Hon avled i november 2008 pga. juvertumörer och njurproblem. Kort därefter skaffade jag och min dåvarande sambo vår första staffe, Zelda. Hon är idag snart 10 år gammal och mamma till A, C och D-kullen. I den här bloggen kommer jag att lägga upp bilder på hundarna, planerade och födda kullar, samt utställningsresultat m.m Har du frågor, eller är intresserad av en valp från mig, kontakta mig på Zeloqis@hotmail.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela