zeloqis.blogg.se

Tikarna 5 veckor

Publicerad 2014-12-07 18:53:48 i Allmänt

En av tikarna kommer att stanna hos oss, en säljs med bibehållen avelsrätt och kommer att flytta till Tyresö och den tredje tiken kommer att flytta till Jönköping.
 
Det finns fortfarande hanar kvar att tinga!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Anki

Publicerad 2014-12-12 12:23:46

Guuuu så fina :) Synd tikarna va tingade.

Postat av: Magnus Orre

Publicerad 2015-02-08 19:30:44

Hej!

Jag och min sambo har under en längre period varit intresserade av att skaffa hund. Vi har båda haft hund innan vi träffades och flyttade ihop. Vi tycker att det skulle vara kul att nu skaffa en hund tillsammans och har fastnat för just Staffordshire Bullterrier. Vi bor i Karlstad och hittade din hemsida och blev intresserade, skulle gärna vilja veta mer om hundarna och kommande parningar.

Med vänliga hälsningar

Sofia och Magnus

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fanny

Jag heter Fanny, är 31 år gammal och bosatt i Tullinge, söder om Stockholm. I slutet av 2012 registrerades mitt kennelnamn Zeloqi's (uttalas Selockis) och jag kommer att föda upp Staffar i liten skala i hemmiljö. Mitt mål är att föda upp rastypiska, sunda och mentalt stabila familjehundar. Jag har alltid haft ett stort djurintresse och har haft gerbiler, tamråttor, kaniner, marsvin, majsormar och katter. Min första hund köpte jag när jag var 12 år gammal. En svart 5-årig mellanpudeltik som hette Mary. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning. Hon blev 11 år gammal. När jag var femton köpte jag 1 ½ åriga pinschertiken Norpan. Hon betydde otroligt mycket för mig och var med mig överallt. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning tillsammans. Hon avled i november 2008 pga. juvertumörer och njurproblem. Kort därefter skaffade jag och min dåvarande sambo vår första staffe, Zelda. Hon är idag snart 8 år gammal och mamma till A, B och D-kullen. I den här bloggen kommer jag att lägga upp bilder på hundarna, planerade och födda kullar, samt utställningsresultat m.m Har du frågor, eller är intresserad av en valp från mig, kontakta mig på Zeloqis@hotmail.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela