zeloqis.blogg.se

Han gjorde det igen!!!

Publicerad 2015-05-31 10:58:00 i Allmänt

På fredagen var det dags för utställning igen, den här gången på Katrineholms BK.
 
Även fodertiken Grynet (Desliver Yi-Whang) ställdes, av matte Vendela 10 år.
hon blev bästa tik och Bir, samt bis-valp 3, 4-6 månader!!! De var såå duktiga!
 
 
Chima blev Bir och Umi Bim, 6-9 månader. Sen var det dags för bis-final. Eftersom Chima vann dagen innan hade jag inte jättestora förväntningar, man kan ju inte bli bis två dagar i rad, tänkte jag. Men det kunde man!!! Han blev best in show igen! Såå kul!!!
 
 
Och som om inte det vore nog, så gjorde även kullbrorsan Drutten en strålande utställningsdebut för några veckor sen, där även han blev bis-valp!!!
Drutten bor med pappa Hero och matte Sandra i Sundsvall.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fanny

Jag heter Fanny, är 34 år gammal och bosatt i Tullinge, söder om Stockholm. I slutet av 2012 registrerades mitt kennelnamn Zeloqi's (uttalas Selockis) och jag kommer att föda upp Staffar i liten skala i hemmiljö. Mitt mål är att föda upp rastypiska, sunda och mentalt stabila familjehundar. Jag har alltid haft ett stort djurintresse och har haft gerbiler, tamråttor, kaniner, marsvin, majsormar och katter. Min första hund köpte jag när jag var 12 år gammal. En svart 5-årig mellanpudeltik som hette Mary. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning. Hon blev 11 år gammal. När jag var femton köpte jag 1 ½ åriga pinschertiken Norpan. Hon betydde otroligt mycket för mig och var med mig överallt. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning tillsammans. Hon avled i november 2008 pga. juvertumörer och njurproblem. Kort därefter skaffade jag och min dåvarande sambo vår första staffe, Zelda. Hon är idag snart 10 år gammal och mamma till A, C och D-kullen. I den här bloggen kommer jag att lägga upp bilder på hundarna, planerade och födda kullar, samt utställningsresultat m.m Har du frågor, eller är intresserad av en valp från mig, kontakta mig på Zeloqis@hotmail.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela