zeloqis.blogg.se

Planerad parning!

Publicerad 2014-07-15 22:07:00 i Allmänt

Breakeout's Charming Van Damme "Hero" är världens mysigaste kille. Han är röntgad med hd b/c, ed 0, ögonlyst ua, l2hga clear och hc clear. Utställd med Cert och Cacib.
 
Schodiegun's Märla," Zelda" är mamma till A-kullen. Hon är en stabil tik med en jättebra av- och påknapp. Hon är röntgad med hd b, ed 0, ögonlyst ua, l2hga clear, hc clear, har genomfört mh med 2:a på skott (skottfast) och är utställd med Ck och R-Cert.
 
Parningen kommer att ske i september och valparna beräknas vara leveransklara i januari 2015.

Hanar till salu!

Publicerad 2014-07-15 15:27:00 i Allmänt

Hanarna efter Loppan och Flex går fortfarande att tinga! De är leveransklara 31/7 och ser väldigt lovande ut.
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Fanny

Jag heter Fanny, är 34 år gammal och bosatt i Tullinge, söder om Stockholm. I slutet av 2012 registrerades mitt kennelnamn Zeloqi's (uttalas Selockis) och jag kommer att föda upp Staffar i liten skala i hemmiljö. Mitt mål är att föda upp rastypiska, sunda och mentalt stabila familjehundar. Jag har alltid haft ett stort djurintresse och har haft gerbiler, tamråttor, kaniner, marsvin, majsormar och katter. Min första hund köpte jag när jag var 12 år gammal. En svart 5-årig mellanpudeltik som hette Mary. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning. Hon blev 11 år gammal. När jag var femton köpte jag 1 ½ åriga pinschertiken Norpan. Hon betydde otroligt mycket för mig och var med mig överallt. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning tillsammans. Hon avled i november 2008 pga. juvertumörer och njurproblem. Kort därefter skaffade jag och min dåvarande sambo vår första staffe, Zelda. Hon är idag snart 10 år gammal och mamma till A, C och D-kullen. I den här bloggen kommer jag att lägga upp bilder på hundarna, planerade och födda kullar, samt utställningsresultat m.m Har du frågor, eller är intresserad av en valp från mig, kontakta mig på Zeloqis@hotmail.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela