zeloqis.blogg.se

Fodervärd sökes!

Publicerad 2016-12-30 09:54:00 i Allmänt

Jag söker en helfodervärd till min vuxna tik Zeloqi's Devil In Disguise "Åsa". Hon är 18 månader gammal.
Hon är röntgad med hd B, Ed 0 och ögonlyst utan anmärkning.
Van vid andra hundar och katt. Älskar barn, men är som de flesta staffar ganska oförsiktig när hon vill leka eller hälsa på de.
Jag vill att hon aktiveras i någon form, tex lydnad, spår, agility eller rallylydnad då hon är en liten tjej med mkt energi och arbetsvilja.
 
Du som hör av dig ska helst bo i Stockholmsområdet, max 10 mil ifrån.
Maila till: zeloqis@hotmail.se
 

Om

Min profilbild

Fanny

Jag heter Fanny, är 34 år gammal och bosatt i Tullinge, söder om Stockholm. I slutet av 2012 registrerades mitt kennelnamn Zeloqi's (uttalas Selockis) och jag kommer att föda upp Staffar i liten skala i hemmiljö. Mitt mål är att föda upp rastypiska, sunda och mentalt stabila familjehundar. Jag har alltid haft ett stort djurintresse och har haft gerbiler, tamråttor, kaniner, marsvin, majsormar och katter. Min första hund köpte jag när jag var 12 år gammal. En svart 5-årig mellanpudeltik som hette Mary. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning. Hon blev 11 år gammal. När jag var femton köpte jag 1 ½ åriga pinschertiken Norpan. Hon betydde otroligt mycket för mig och var med mig överallt. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning tillsammans. Hon avled i november 2008 pga. juvertumörer och njurproblem. Kort därefter skaffade jag och min dåvarande sambo vår första staffe, Zelda. Hon är idag snart 10 år gammal och mamma till A, C och D-kullen. I den här bloggen kommer jag att lägga upp bilder på hundarna, planerade och födda kullar, samt utställningsresultat m.m Har du frågor, eller är intresserad av en valp från mig, kontakta mig på Zeloqis@hotmail.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela