zeloqis.blogg.se

Valpar väntas

Publicerad 2019-04-14 21:53:00 i Allmänt

Deala är parad och jag valde att använda Eddie igen då Åsa troligtvis inte har så många valpar i magen. Till dessa valpar söker jag endast aktiva hem där man vill jobba med sin hund. Dessa valpar kommer inte att passa som rena sällskapshundar då båda föräldrarna är mkt aktiva och arbetsvilliga.
Båda har gjort jättefina bph och Eddie har, som jag skrivit tidigare även gjort ett grymt mh.
Jag tror även att de kan bli väldigt bra exteriört så du som är intresserad av valp får gärna ha ett utställningsintresse. 
De kommer att vara leveransklara v32.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fanny

Jag heter Fanny, är 34 år gammal och bosatt i Tullinge, söder om Stockholm. I slutet av 2012 registrerades mitt kennelnamn Zeloqi's (uttalas Selockis) och jag kommer att föda upp Staffar i liten skala i hemmiljö. Mitt mål är att föda upp rastypiska, sunda och mentalt stabila familjehundar. Jag har alltid haft ett stort djurintresse och har haft gerbiler, tamråttor, kaniner, marsvin, majsormar och katter. Min första hund köpte jag när jag var 12 år gammal. En svart 5-årig mellanpudeltik som hette Mary. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning. Hon blev 11 år gammal. När jag var femton köpte jag 1 ½ åriga pinschertiken Norpan. Hon betydde otroligt mycket för mig och var med mig överallt. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning tillsammans. Hon avled i november 2008 pga. juvertumörer och njurproblem. Kort därefter skaffade jag och min dåvarande sambo vår första staffe, Zelda. Hon är idag snart 10 år gammal och mamma till A, C och D-kullen. I den här bloggen kommer jag att lägga upp bilder på hundarna, planerade och födda kullar, samt utställningsresultat m.m Har du frågor, eller är intresserad av en valp från mig, kontakta mig på Zeloqis@hotmail.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela