zeloqis.blogg.se

Hässleholm

Publicerad 2014-06-03 19:52:29 i Allmänt

18-19:e maj var det dubbelutställning i Skåne. Jag åkte dit med min kompis Anna och hennes pinschertikar, samt Amy, Flex och en juniortik som heter Queenie.
 
På lördagen var det utställning i Hörby för mig och staffarna. Det gick väkdigt bra för allihop, Amy blev BIR-valp och senare BIS-3. Flex 3:a bästa hane och Queenie blev bäst i rasen, bästa junior och BIS-4 junior!!
 
På söndagen var det skk utställning i Hässleholm. Amy blev BIR-valp, Flex 2:a bästa hane med R-Cacib och Queenie vann den stora juniorklassen (14 st) med CK och slutade som 2:a bästa tik med R-Cert.
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-06-03 20:18:43

Lyckad resa grattis!!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fanny

Jag heter Fanny, är 34 år gammal och bosatt i Tullinge, söder om Stockholm. I slutet av 2012 registrerades mitt kennelnamn Zeloqi's (uttalas Selockis) och jag kommer att föda upp Staffar i liten skala i hemmiljö. Mitt mål är att föda upp rastypiska, sunda och mentalt stabila familjehundar. Jag har alltid haft ett stort djurintresse och har haft gerbiler, tamråttor, kaniner, marsvin, majsormar och katter. Min första hund köpte jag när jag var 12 år gammal. En svart 5-årig mellanpudeltik som hette Mary. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning. Hon blev 11 år gammal. När jag var femton köpte jag 1 ½ åriga pinschertiken Norpan. Hon betydde otroligt mycket för mig och var med mig överallt. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning tillsammans. Hon avled i november 2008 pga. juvertumörer och njurproblem. Kort därefter skaffade jag och min dåvarande sambo vår första staffe, Zelda. Hon är idag snart 10 år gammal och mamma till A, C och D-kullen. I den här bloggen kommer jag att lägga upp bilder på hundarna, planerade och födda kullar, samt utställningsresultat m.m Har du frågor, eller är intresserad av en valp från mig, kontakta mig på Zeloqis@hotmail.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela