zeloqis.blogg.se

Specialen

Publicerad 2015-07-09 17:37:00 i Allmänt

i helgen var vi på den årliga rasspecialen i Gränna. Det var över 400 staffar anmälda till lördagens utställning.
Chima och Link ställdes i valpklass hanar 6-9 månader. Det var 15 anmälda i klassen.
Link och husse Peter kammade hem en andraplats med HP och Chima en 4:e plats med HP.
Peter har liksom Andreas aldrig ställt hund innan han skaffade Link. Så stolt över de som är så duktiga!!!
 
I Umis klass var det hela 25 anmälda. Hon snubblade på mållinjen och kom 5-6:a med HP. Jättefint visad av Ola, Black Metal Staffords.
 
Achilles fick tyvärr nöja sig med ett Very good. På hans tidigare utställningar har han fått både excellent och ck och blivit placerad i bästa hane en gång.
 
Just det! Grynet ställdes också, i valpklass tikar 4-6 månader. Hon blev utplockad med HP!
 
Jag och Achilles var även med i Kronsäters Avelsgrupp, med pappa Gigolo och 3 halvsyskon (alla 4 ur olika kombinationer)
Där blev vi Best in show!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fanny

Jag heter Fanny, är 34 år gammal och bosatt i Tullinge, söder om Stockholm. I slutet av 2012 registrerades mitt kennelnamn Zeloqi's (uttalas Selockis) och jag kommer att föda upp Staffar i liten skala i hemmiljö. Mitt mål är att föda upp rastypiska, sunda och mentalt stabila familjehundar. Jag har alltid haft ett stort djurintresse och har haft gerbiler, tamråttor, kaniner, marsvin, majsormar och katter. Min första hund köpte jag när jag var 12 år gammal. En svart 5-årig mellanpudeltik som hette Mary. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning. Hon blev 11 år gammal. När jag var femton köpte jag 1 ½ åriga pinschertiken Norpan. Hon betydde otroligt mycket för mig och var med mig överallt. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning tillsammans. Hon avled i november 2008 pga. juvertumörer och njurproblem. Kort därefter skaffade jag och min dåvarande sambo vår första staffe, Zelda. Hon är idag snart 10 år gammal och mamma till A, C och D-kullen. I den här bloggen kommer jag att lägga upp bilder på hundarna, planerade och födda kullar, samt utställningsresultat m.m Har du frågor, eller är intresserad av en valp från mig, kontakta mig på Zeloqis@hotmail.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela