zeloqis.blogg.se

Underbar liten tik söker hem!

Publicerad 2016-09-20 16:10:00 i Allmänt

Hon har hittat sitt hem!
Zeloqi's Furious, som är leveransklar den 8/10 söker ett aktivt hem där hon får använda huvudet. Hon har en fantastisk mentalitet och är väldigt framåt, orädd och glad. Hon är uppvuxen med barn och andra hundar.
 
Hennes mamma är min egenuppfödda Zeloqi's Champion som är röntgad med hd b, ed 0, öga ua. Hon är l2hga och hc clear samt utställd med Ck och bästa tikplacering.
 
Pappa är Desliver Goro Chagi. Han har hd c (friröntgade syskon och föräldrar), ed 0, öga ua (1 distichiasis), är utställd med Ck och Cert samt är l2hga och hc clear.
 
Vid intresse maila till zeloqis@hotmail.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fanny

Jag heter Fanny, är 34 år gammal och bosatt i Tullinge, söder om Stockholm. I slutet av 2012 registrerades mitt kennelnamn Zeloqi's (uttalas Selockis) och jag kommer att föda upp Staffar i liten skala i hemmiljö. Mitt mål är att föda upp rastypiska, sunda och mentalt stabila familjehundar. Jag har alltid haft ett stort djurintresse och har haft gerbiler, tamråttor, kaniner, marsvin, majsormar och katter. Min första hund köpte jag när jag var 12 år gammal. En svart 5-årig mellanpudeltik som hette Mary. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning. Hon blev 11 år gammal. När jag var femton köpte jag 1 ½ åriga pinschertiken Norpan. Hon betydde otroligt mycket för mig och var med mig överallt. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning tillsammans. Hon avled i november 2008 pga. juvertumörer och njurproblem. Kort därefter skaffade jag och min dåvarande sambo vår första staffe, Zelda. Hon är idag snart 10 år gammal och mamma till A, C och D-kullen. I den här bloggen kommer jag att lägga upp bilder på hundarna, planerade och födda kullar, samt utställningsresultat m.m Har du frågor, eller är intresserad av en valp från mig, kontakta mig på Zeloqis@hotmail.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela