zeloqis.blogg.se

Planerad parning

Publicerad 2018-12-11 17:10:00 i Allmänt

Åsa förväntas löpa i mars/april, så om allt går som det ska är valparna leveransklara i juli/augusti.
 
Eddie är den roligaste Staffen jag träffat. Förutom att han är snygg att se på är han en riktig clown och teaterapa. Han älskar all form av aktivering och har ett mkt stort föremålsintresse. Han är mkt påhittig, varje dag hittar han saker som han apporterar på eget initiativ. Han har förutom ett grymt bph gjort ett helt fantastiskt mh. Det finns inga rädslor över huvudtaget i denna hund, allt ska bara undersökas och hela livet är bara så skoj i hans värld. Han har även lyckats placera sig i Terriergruppen, något som är mkt ovanligt för Staffar.
Han är en frisk och sund hund med en något trång hörntand på ena sidan.
 
Även Åsa, som är en egenuppfödd tik har ett stort föremålsintresse och är mkt aktiv och positiv. Hon tränas och tävlas i rallylydnad samt tränar brukslydnad och apellspår med sin fodervärd. Hon är en sund och välbyggd tik med perfekt bett. Hon har aldrig varit sjuk på något sätt. Hon var lite feg som valp, men har blivit mkt trygg och harmonisk som vuxen. Jag har pga att hon var lite osäker som yngre valt att para henne med Eddie mkt pga hans trygga mentalitet.
Åsa har lätta öron.
 
Till dessa valpar söker jag aktiva hem. De kommer troligtvis inte bli några soffpotatisar. Mkt fokus måste ligga på passivitetsträning när de är valpar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fanny

Jag heter Fanny, är 34 år gammal och bosatt i Tullinge, söder om Stockholm. I slutet av 2012 registrerades mitt kennelnamn Zeloqi's (uttalas Selockis) och jag kommer att föda upp Staffar i liten skala i hemmiljö. Mitt mål är att föda upp rastypiska, sunda och mentalt stabila familjehundar. Jag har alltid haft ett stort djurintresse och har haft gerbiler, tamråttor, kaniner, marsvin, majsormar och katter. Min första hund köpte jag när jag var 12 år gammal. En svart 5-årig mellanpudeltik som hette Mary. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning. Hon blev 11 år gammal. När jag var femton köpte jag 1 ½ åriga pinschertiken Norpan. Hon betydde otroligt mycket för mig och var med mig överallt. Vi tränade och tävlade agility, lydnad, juniorhandling och utställning tillsammans. Hon avled i november 2008 pga. juvertumörer och njurproblem. Kort därefter skaffade jag och min dåvarande sambo vår första staffe, Zelda. Hon är idag snart 10 år gammal och mamma till A, C och D-kullen. I den här bloggen kommer jag att lägga upp bilder på hundarna, planerade och födda kullar, samt utställningsresultat m.m Har du frågor, eller är intresserad av en valp från mig, kontakta mig på Zeloqis@hotmail.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela